Apartments

It's all about location

U woont en leeft straks op de Wilhelminapier, een stuk Rotterdam dat precies beantwoordt aan het beeld dat bestaat van Rotterdam: 100% authentieke dynamiek. Uw leefomgeving bruist. Pal aan de Nieuwe Maas, naast de Cruise Terminal; een plek waar geregeld imposante cruiseschepen aanleggen. Vanuit uw woning heeft u eersterangs zicht op deze schepen. Op een zonnige dag ligt u in het gras op de Wilhelminapier of drinkt u iets koels op een terras aan de kade. Trek uw hardloopschoenen aan en jog een rondje door het Park bij de Euromast. 

Ook aan cultureel vertier geen gebrek in uw omgeving: het is te vinden in het aanbod van het Nieuwe Luxor Theater, Lantaren Venster, het Nederlands Fotomuseum en de SKVR Beeldfabriek. Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de keur aan internationaal georiënteerde restaurants en cafés, waarvan Hotel New York en Las Palmas de meest in het oog springende locaties zijn. Zo zit u binnen vijf minuten in de bioscoop of het theater, net zo snel neemt u plaats aan tafel in een restaurant van formaat.

Door het schiereiland te ontsluiten naar het Scheepvaartkwartier, Katendrecht en het stadscentrum komt nog een scala aan entertainment binnen handbereik. Vanaf Hotel New York stapt u in de watertaxi die u in een mum van tijd naar de overkant van de rivier brengt. Terug in huis vindt u de rust om die dynamiek van een afstandje te bekijken.